Bérlet 2009

Kedves Természetfotósok!

Közeledik az év vége, valamint az új sasos szezon! A Sakertour felkészülten áll az új kihívások elé!

A jövő évben több változás is lesz. 2009-ben még több lesben tudunk majd a természerfotósokat fogadni, de erről bővebben majd év elején adunk tájékoztatást.

Nyilvánvalóan fontos itt szólnunk arról is, hogy a hazai mérhetetlen  és folyamatos áremelkedés ellenére mi nem tervezünk változást az eddigi árainkhoz képest. Sőt, arról döntöttünk, hogy egy új lehetőséget kínálunk fel, amellyel a visszajáró vendégeinknek szeretnénk kedvezményt biztosítani.

2009-ben lehetőség lesz bérletet váltani. Egy ilyen bérlet gyakorlatilag 13 alkalomra szól (10 alkalom áráért), amelynek ára így 150 000 Ft + ÁFA. Egy bérletet akár többen is vásárolhatják, valamint a bérlet szabadon átruházható.

A jelentkezések foglalása a sakertour.office@gmail.com címre érkezett emailek beérkezési sorrendjében történik. Mivel korlátozott darabszámban lesz kibocsátva (10 darab), csak az első tíz jelentkezőnek tudjuk biztosítani ezt a kedvezményes lehetőséget.

Azért is fontos most itt erről szólnunk, mert a külföldi természetfotósok is elkezdték érdeklődésüket a nálunk található változatos témák iránt és a jövő évben valószínűleg már nagyobb lesz a lesek kihasználtsága. Ezért javasoljuk azt is (ami a bérletes vendégekre is vonatkozik), hogy minél előbb gondolkozzanak a témákat és időpontokat illetően, mert akkor nem marad le senki a legjobb periódusokról.

Néhány szó a sasos fejleményekről. A sasok aktivitása az elmúlt napokban kicsit megélénkült, amely valószínűleg az időjárás kicsit hidegebbre fordulásával áll összhangban. Egerészölyv, róka és sirályok már rendszeres látogatják a les környékét. Reményeink szerint 10 napon belül elindulhat a fotózás!

November 22-től Oláh Jani külföldön tartózkodik, ezért december közepéig Szilágyi Attilánál (Mobil:   30 3838637  ; email: fitisz@freemail.hu) lehet időpontok és minden egyéb fotós dolgok ügyében érdeklődni!

Végül, csak hogy mégse legyünk “madaras fotó” nélkül, engedjetek meg egy képet a hétvégén feltűnt tengeri partfutóról! A madárnak ez volt az első hiteles előfordulása hazánkban (bár 1820-ban és 1857-ben is regisztrálták). Balatongyörök egyik csónakkikötőjében a köveken szedegetett, mint ahogy azt a tengerparton is szokta. A madarat Faragó Ádám, Gál Szabolcs és Kancsal Béla találta, gratulálunk nekik!

tengeri partfutó

Üdvözlettel,

Sakertour csapat

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s